Pulstopptrening !!

I dag har jeg kjørt en time med spinning som innebar 3 pulstopper, det skulle for ordens skyld bare være to topper. Typisk meg å gå for høyt for tidlig, nesten som instruktøren må si nei Bjørn! det er neste melodi som er pulstopp ikke denne. Er litt ivrig innimellom. Ikke at jeg plages eller er ødelagt etter økten neida her er alt fint, ja etter noen minutter med pusting og pesing så er jeg faktisk i fin form igjen.  Slik er det vel for de fleste av oss som trykker kroppen ned på en spinningsykkel og gir jernet, dessverre er det noen som lover at de aldri mer skal utsette seg for noe slikt igjen. Det er viktig å ikke gi alt den første gangen men bruke litt tid på å bygge seg opp både med kondisjon og vite hvor my ens egen kropp tåler av slike villmannstråkking.

Nå ble det ingen trening i går, måtte bare bruke kvelden på hvile etter å vært i aktivitet hele helgen, ja det var jobbrelatert aktivitet om noen skulle lure.

Rett før jeg satte meg ned med dagens epistel leste jeg et stykke som vår lokalavis har sakset fra Nordlys, der de har funnet ut at vi nordlendinger går 250 meter lengre enn alle andre når vi er på Gardemoen for å ta et fly..... Det er nå og noe å lage en sak av, stakkars Tromsøfolk, omtaler dette som om at vi må bevege oss en kvart kilometer lengre enn alle andre. Og hva så v har da jaggu ikke vondt av litt trim, og vi her i nord er jo de lateste av alle i dette landet og nordmenn er latere enn amerikanere. Så da er vi værst med andre ord....litt merkelig å tenke på hvor lite noen beveger seg når jeg opplever at det nesten er kul på veggene på treningssentrene i Bodø.....OG der har jeg selv vært engang utrolig!?

Nå venter jeg bare på at noen skal hyle og skrike over tastaturet om hvor urettferdig verden er som tvinger oss nordlendinger ut på en 250 meter ekstra lang tur bort til flyet, rare greier egentlig tro om vi måtte ha gått hele veien opp til Bodø isteden for å sløve på et fly? Det er bortimot 1900 km å traske.....det hadde vært noe å skrive i avisa om det :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits